1 n98s65hot4 341543646Керівництво автопідприємства ТзОВ "Фіакр-Львів" проведено додатковий інструктаж щодо дотримання ним Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту в частині культури обслуговування пасажирів після інциденту у маршрутці. Про це повідомляється на Гарячій лінії міста.

Про конфлікт повідомила на Гарячу лінію Ліда Андрусик, передає Status Quo.

"Зайшовши з подругою в маршрутку № 34 о 15:50, оскільки ми пільговики, сказали водієві: "посвідчення" і почали діставати документи з кишень, як зазвичай роблять усі, але водій був зайнятий розмовою по телефону і, не помітивши цього, сказав: "два інваліда зайшли, показуйте посвідчення". Обурені такою відповіддю, промовили "якщо в нас посвідчення, то не обов'язково нас так називати", на що водій просто промовчав і розлючено подивився на нас", - написала вона

Також, за її словами, водій усю дорогу далі розмовляв по телефону, що суперечить правилам дорожнього руху та безпеки.

Адміністратор 1580_Львів відповів, що це звернення Управління транспорту Львівської міської ради передало керівництву автопідприємства ТзОВ "Фіакр-Львів", яке надає послуги перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті №34. Із водієм автобуса BC1899EМ буде проведено додатковий інструктаж щодо дотримання ним Правил Дорожнього Руху та Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту в частині культури обслуговування пасажирів.