1 67gerega1 87825Однак зараз віце-президент ФФУ не має наміру ставати власником футбольного клубу.

У вересні з'явилася інформація про те, що Олександр і Галина Гереги дуже близькі до покупки Карпат, однак в підсумку угода не відбулася. Про це пише Sportarena.

«Футбольний клуб - дуже цікаве питання. Не сказав би, що ми вийшли з переговорів, або входили в них дуже глибоко. Питання футбольного клубу може виникнути в будь-який момент, головне, щоб на це буланаша згода і бажання», - заявив Олександр Герега в інтерв'ю YouTube-каналі «Бомбардир».

А ось купувати Чорноморець Герега категорично не має наміру через дружбу з його власником Леонідом Клімовим.

«Чорноморець? Ні. Цей клуб знаходиться в руках мого товариша. Звичайно, там є нюанси. Певні події, які відбуваються в країні, вплинули і на український футбол».

«Я - максималіст за своєю суттю. Бути в аутсайдерах мені не дуже б хотілося. Футбольний клуб - серйозний бізнес. І щоб його розпочати, потрібно зануритися в нього, зрозуміти, як він функціонує. Поки такої потреби на сьогоднішній день немає. Я бачу, як мої деякі колеги надривають своє серце, і мені поки не хотілося б бути на їхньому місці. Зараз ми дійшли до дитячого футболу, і не можу сказати, як будуть розвиватися події через рік-два».