34958i45454Українська співачка Ольга Полякова заявила про початок створення власної політичної сили. Про це співачка повідомила на Форумі жіночого партнерства, пише Громадське.

«От зараз йде передвиборча гонка в парламент і мені набридло голосувати за «дядю з плаката». Тому я офіційно заявляю, що я починаю створення партії, яка буде відповідати на цей заклик. Це буде перша жіноча партія України», — сказала Полякова.

Україну Полякова назвала «матріархальною» країною.

Також співачка назвала кілька проблем у країні — погані дороги та відсутність кондиціонування та опалення у деяких будинках культури, «які стоять з Другої світової».

Зазначимо, згідно з інформацією у реєстрі політичних партій, є щонайменше три жіночі політсили — «Солідарність жінок України», «Жінки за майбутнє», «Жінки України».

Також у мережі з'явилася інформація, що український секс-символ, поп-співак Олег Винник зібрався балотуватися до Верховної Ради на дострокових парламентських виборах 21 липня.

Про це повідомила журналістка і ведуча Яніна Соколова у студії телеканалу ATR у розмові з журналістом Айдером Муждабаєвим. Відео опубліковане на YouTube.

Так, за словами Соколової, їй написав незнайомий чоловік і запропонував взяти участь у парламентських виборах у складі нової політичної партії "Моя стабільність", де першим обличчям є Олег Винник. Також у списку і народний артист України Віктор Павлік.

"Я не знаю, де вони дістали мій номер, чоловік, який писав мені, сказав, що контактами поділився Віктор Павлік, а з ним, зі свого боку, Фагот (лідер гурту ТНМК). Це вже сьома партія, яка запропонувала мені увійти до їхніх списків", — висловилася Яніна.

Соколова зазначила, що відмовилася від "настільки привабливої пропозиції". При цьому вона не уточнила, чи фейковою була ця інформація, чи правдивою.

Також Яніна показала Муждабаєву переписку з цим чоловіком на своєму смартфоні, проте в кадр відео це не потрапило.

Зазначимо, у позачергових виборах до Верховної Ради також візьме участь і знаменитий український співак, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.