picture2 passazhiry iz za 357055 p0 e1566405438643 696x498 1043x380Вчора, 21 серпня, пасажири поїзда «Маріуполь – Львів» погрожували мітингом. Пасажири погрожували, що через нестерпну спеку у вагонах посеред дороги зупинять поїзд. Температура у вагонах-купе досягала + 34º С. Про це розповів один з пасажирів цього потяга Олександр Малкін, повідомляє сайт ЛМН.

«Вагон в білетах зазначений як “без кондиціонера”, що згідно технічних характеристик УЗ має бути з вікнами, які відкриваються. А що ми маємо? Вагон, в якому мав би бути кондиціонер, але він не працює. Кватирок, які відкриваються, на цілий вагон – три. І всі вони в коридорі. Температура у вагоні – 34 по Цельсію, – написав Олександр Малкін. – Після невеличкого мітингу, дзвінків на Гарячу лінію і погроз зупинити поїзд до нас прийшов начальник поїзда з запитанням: “А що вас не влаштовує? Ми так вже більше тижня їздимо, претензій не було, тільки вікно виламали одне”. А далі почався треш. Прийшов “механік” і ще один провідник – і найкраще рішення, яке вони знайшли, було повиймати всі вікна в коридорі».

Пасажири поїзда кажуть, що на Гарячій лінії зазначсили, що знають про таку проблему.

«У Маріупольське депо про вашу проблему доповіли, але вони про несправності вагона знають. Коли вагон повернеться в депо, його замінять. Тобто люди зі Львова до Маріуполя будуть їхати в такому ж вигляді», – зазначають пасажири.