1461882 1516802Сьогодні, 23 серпня виконавчий комітет Львівської міькради підтримав проект "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво Львівською обласною організацією Українського товариства глухих, ТзОВ Будівельною компанією «Глобус груп» та ТзОВ «Ангеліка» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. М. Некрасова, 45, вул. Личаківській, 84−88 та вул. Личаківській, 84−88, 84-А у 3 м. Львові зі знесенням господарських будівель та споруд".

Загальна площа будівництва 0,5 га.

У мерії запевняють, що члени Товариства глухих отримають в новобудові близько 15% всієї корисної площі: чотири квартири, а також два офіси та паркомісця. 

Згідно з містобудівними умовами та обмеженням, висота будівель не може перевищувати 17,79 м. Будинки матимуть по чотири-шість поверхів.

За даними аналітичної платформи YouControl, засновниками ТзОВ «Будівельна компанія «Глобус» є львів'яни Володимир Фенек, Василь Денека та АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Магістрат інвест».