a5ec1f847559f7342bac02ebee20eabac906b89730 серпня у селищі Красне на Львівщині прокурор місцевих органів влади побив офіціанта через суперечку з розрахунком. Він двічі вдарив офіціанта, коли той приніс рахунок. Після бійки правопорушник вийшов із приміщення закладу.

Пізніше стало відомо, що працівник прокуратури двічі вдарив жінку-офіціантку, а випадок стався у закладі «Петрова садиба», що розташовується поблизу залізничного вокзалу.

За словами свідків, прокурор замовив пиво, після чого не оплатив рахунку і вийшов із закладу. За ним вибігла офіціантка, щоб нагадати про необхідність оплати рахунку. Через дорогу закладу прокурор вдарив офіціанту, а згодом ще один удар наніс в обличчя. Все це зафіксували камери відеоспостереження. Свідки кажуть, що чоловік також чіплявся до гостей закладу і дітей. Була викликана поліція.

Як повідомила речниця Прокуратури Львівської області Юлія Шевченко, у цей час працівник прокуратури перебував у відпустці.

"Інцидент трапився у вечірній час, а причиною конфлікту стало непорозуміння при розрахунку.

Працівник визнав свою неправильну поведінку та за власним бажанням написав заяву на звільнення. На даний час вона задоволена.

29 серпня Радехівською місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст.296 ККУ (хуліганство), яке сьогодні скероване до ДБР.

Процесуальне керівництво здійснюватиме Генеральна інспекція ГПУ", - написала Юлія Шевченко на своїй сторінці у Фейсбуку.