Eks berkutivec i uchasnik ATO scho vidomo pro novogo nachalnika policiyi Hmelnichchini 1 2017 09 17 03 13 00Стало відомо, що колишній заступник командира роти "Беркуту" Василь Віконський може очолити Головне управління Нацполіції Львівщини. Спершу про це розповіла львівська журналістка Віктрія Балицька. Згодом цю інформацію підтвердила голова ГО "Варта 700" Наталія Шелестак, посилаючись на власні джерела.

"Мені повідомили, що днями буде представлено керівником області пана Віконського Василя, який в минулому 14 років прослужив у Беркуті і дослужився до заступника командира роти. Під час атестації був рекомендований до звільнення і поновився в поліцію через суд. Далі стрімка кар‘єра - очолив управління Хмельницької області , а на сьогодні - йде керівником Львівщини. Був в АТО.

Кілька днів тому Віка Балицька опублікувала допис про те, що колишній беркутівець може очолити Львівщину. І це мало кого здивувало в коментах. Як на мене - це призначення жорсткий тролінг Львівщини. Знаючи відношення львівян до Беркута - призначати беркутівця керівником - це 80 левел! Але мушу визнати, що відсутність реакції на це зі сторони громадськості та журналістів - теж показник. Ми пробачили Беркуту все? Справді?

І ще, з перевірених джерел, мені відомо, що це призначення лобіював пан Чеботар.... Той, що вчив Авакова молодшого рюкзаки купувати) і про якого пан Пісний кіно знімав. Але досі прокуратура надежної оцінки не надала.....Але що мене дивує, коли і Аваков досі міністр", - повідомила Наталія Шелестак.