039847678У понеділок, 16 грудня, працівниками поліції знайдено тіло 32-річного Юрія Бордуна, якого понад півтори місяці розшукували за допомогою поліції та громадськості. Про це повідомляє сайт ГО "Варта 1".

"З інформації поліції – замерз в лісі на Закарпатті. Щирі співчуття родині!" – повідомив керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, що львів'янин Бордун Юрій Володимирович зник 24 листопада цього року. Востаннє його бачили живим близько 15:00 год коли у міжнародному аеропорту "Львів" він проводжав на авіарейс свою дівчину.

Як пише ЛМН, рідних молоді попередили, що летять закордон разом. Проте, виявилось, чоловік залишився і безслідно зник.

Юрія почали шукати не одразу, бо з’ясувалось, що досі всі рідні вважали, наче вони обоє полетіли закордон. А потім вийшли на зв’язок із дівчиною і зрозуміли, що вона на літак сіла сама, хлопець її тільки проводжав, і мав повернутись додому. Але з того часу ніхто його більше не бачив.

Юрій Бордун мешкав на вул. Сірка у Львові. Чоловік ростом 185 см, повної тілобудови, мав темне коротке волосся, носив окуляри. Був одягнений у дублянку темно-коричневу, темні джинси та чорну шапку.

До речі, інформацію про зниклого хлопця також розмістили у соцмережах. В коментарях одна із знайомих зниклого написала, що той був учасником групи однокласників і цієї суботи раптом видалився з неї.

Відповідно до оприлюдненої декларації на сайті НАЗК, львів’янин з таким прізвищем працює провідним фахівцем ГУ ДСНС у Львівській області.