1 0 457e 0 n7s5hot 1
Євгеній Брагар
Народний депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Брагар уже встиг відзначитись і запам’ятатись українцям.

Про скандали та цікаві факти з біографії пише Канал 24.

Біографія

Євгеній Брагар народився 30 травня 1994 року в місті Київ. Брагар закінчив історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Колишній аспірант КНУ імені Тараса Шевченка.

Володіє російською, англійською, французькою, польською мовами. Засновник, керівник та викладач польської у проєкті "Лінгвіст".

До виборів Євген Брагар офіційно ніде не працював, тільки проходив стажування у парламентському комітеті з питань закордонних справ.

Політична діяльність

У 2019 році Євгеній Брагар на виборах Президента України був членом ОВК №13 (Вінницька область) від Володимира Зеленського.

Під час парламентських виборів 2019 року був кандидатом у народні депутати від партії "Слуга народу", № 76 у списку.

Наразі Брагар є заступником голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова, який очолює Нестор Шуфрич, а також керівником групи з міжпарламентських зв’язків з Алжиром і В’єтнамом.

Скандали "слуги народу" Євгена Брагаря

Українофобія

27 січня водій рейсового автобуса з Луцька до Києва, висадив двох дівчат-волонтерів. Це сталось після того, як вони попросили вимкнути російський фільм, який транслювали у салоні, і пояснили: в Донбасі 6 рік йде війна і саме Росія напала на Україну. В транспорті почалася суперечка, водій відмовився вимикати фільм, а пасажири його підтримали.

Додамо, що компанія-перевізник публічно висловила дівчатам вибачення, повернула кошти, витрачені ними на квитки, а також звільнила водія.

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар вирішив про себе заявити і подав заяву до поліції на волонтерку Анастасію Конфедерат. Він заявив, що ця ситуація є проявом "культурної нетерпимості".

Євгеній Брагар і "продай собаку"

1 лютого до студії одного з телеканалів зателефонувала жінка і запитала політиків, як їй прожити на пенсію розміром у 2 тисячі гривень при високих цінах на комунальні послуги. Одним із гостей був нардеп від "Слуги народу" Євгеній Брагар. У відповідь на питання пенсіонерки він запропонував їй продати собаку "елітної породи" і спокійно заплатити за комуналку.