Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/mcc_JE74Ci8.jpg'
There was a problem loading image 'images/mcc_JE74Ci8.jpg'

mcc JE74Ci8Після виходу двох депутатів з фракції «Самопоміч» у Волинській облраді, вона припинила своє існування. Про це йшлося під час чергової 12-ї сесії, інформують «Волинські новини».

За інформацією видання, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця зазначив, що йому надійшла заява від депутатів Бориса Бабійчука та Костянтина Зінкевича щодо виходу з фракції. Відтак, через недостатню мінімальну кількість депутатів, фракція припинила своє існування. Зауважимо, що до складу фракції входили також депутати Михайло Імберовський та Володимир Кметь.

Нагадаємо, нещодавно «Самопоміч» «прославилася» ще одним скандалом – у Дніпрі. Там В’ячеславу Мішалову, секретарю Дніпровської міської ради і члену фракції «Самопоміч» та Артему Хмельникову, голові фракції «Самопоміч» і голові бюджетної комісії Дніпровської міської ради виконавчий комітет рекомендував добровільно скласти депутатські мандати. Причиною такого рішення виконкому, за інформацією прес-служби «Самопомочі» були результати роботи робочої групи, яка вивчала інформацію про можливі корупційні дії В’ячеслава Мішалова та бездіяльність в такій ситуації Артема Хмельникова. Своєю чергою, В'ячеслав Мішалов виступив з публічною заявою, в якій попередив про свою готовність розкрити усі схеми та секрети політсили, які намагаються приховати від громадян. Також секретар Дніпровської міської ради звернувся до Андрія Садового з вимогою втрутитися у ганебну ситуацію, що склалася.