1198557192Поліцейські встановлюють обставини зіткнення велосипеда та тролейбуса у Львові. Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 16 квітня, о 10.15 на вулиці Науковій.

Як встановили поліцейські, зіткнулися тролейбус, за кермом якого знаходився 61-річний місцевий мешканець, та велосипед, яким керував 67-річний львів’янин.

165342163Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Натомість сайт ГО "Варта 1" повідомляє, що учасниками ДТП стали бус “Volkswagen”, легковий автомобіль “BMW” і тролейбус № 22 та два велосипедисти.

1209242855Один велосипедист живий і неушкоджений, присутній на місці ДТП і навіть чинить працівникам поліції опір. Відомо також, що він нападав на водійку тролейбуса. Відтак, та написала на нього заяву за нанесення тілесних ушкоджень. Велосипедиста затримали, під час затримання він поскаржився на болі в животі та впав, після чого лежав на землі, очікуючи “швидку”.

Іншого велосипедиста відразу госпіталізували, його стан. наразі, невідомий.

726933108Як попередньо відомо, велосипедисти їхали правим рядом, тролейбус, увімкнувши поворот, звертав на зупинку, а один із велосипедистів не надав перевагу тролейбусу, внаслідок чого зіткнувся з ним та упав, отримавши ушкодження.

Тим часом автомобіль “BMW” хотів здійснювати поворот із вул. Наукової до “ВАМу”, для чого увімкнув поворот, чекаючи, щоб його пропустили. Водій же буса “Volkswagen” не розрахував швидкість, унаслідок чого відбулося зіткнення.