62817 od jutra zabka sprzedaje maseczki ochronne 1 580x500Від сьогодні в польській мережі “Żabka” можна купити дешеві захисні маски. Магазини продаватимуть захисні маски без націнки. Про це повідомляє видання InPoland

Ціна однієї маски в упаковці з 10-и штук становить 1,62 злотих. Крім того, мережа безкоштовно передасть півмільйона медичних масок польським лікарням.

Мережа з 15 квітня цього року дасть можливість клієнтам купувати маски за найнижчою ціною на ринку, що є результатом повної відмови від додаткового прибутку.

Близько 8 мільйонів одноразових захисних масок будуть доступні для придбання у понад 6 000 магазинах у пачках по 10 штук за ціною 16,17 злотих за упаковку. До 16 квітня цього року маски з’являться у всіх магазинах по всій Польщі. Мережа повідомляє, що наступного тижня у магазинах з’явиться наступна партія товару.

Маски прибули до Польщі на літаку Boeing 747-400 JumboJet, спеціально організованому мережею “Żabka” минулої п’ятниці. Після завершення всіх формальностей їх наразі направляють у магазини по всій Польщі.