1 0 лапп
фото: "Твоє місто"
Міжнародний логістичний оператор "Цайняо", що належить Alibaba Group, спільно із "Укрпоштою" запустили чартерні вантажні авіарейси в Україну для швидкої доставки посилок.

Про це повідомляє пресслужба "Укрпошти", пише "Твоє місто".

Партнери в організації рейсів – авіакомпанії "Елерон", AirBaltic і національний поштовий оператор пошти Латвії. Регулярні рейси вантажопідйомністю 5 тонн виконуються літаками АН-26 до Львова, де посилки проходять митне оформлення, сортування і будуть доставлятися отримувачам в Україні. На першому етапі літак буде прибувати до Львова двічі на тиждень, в подальшому розклад буде переглядатися в залежності від завантаженості.

"Запуск чартерних рейсів допоможе зберегти терміни доставки в умовах закриття пасажирських рейсів з країни в країну та скоротити час отримання посилок в період обмежень на наземні перевезення", – кажуть в "Укрпошті".

Про партнерство з "Цайняо" також повідомляє "Нова пошта".

"Ми організувалися з нашим партнером Cainiao і доставили 20 тонн товарів наших клієнтів, які замовили їх на AliExpress. Вони прилетіли до Риги, а 18, 20 й 22 квітня прибудуть в Україну", – йдеться на фейсбук-сторінці оператора.