1501227
Поліція під львівською лікарнею швидкої допомоги фото: zaxid.net
Львівська поліція затримала одного із підозрюваних у сьогоднішньому вбивстві у центрі Львова, який був поранений від час перестрілки. Підозрюваного затримали у міській лікарні швидкої допомоги, куди його привезла «швидка». Про це повідомляє Zaxid.net

Інформацію про затримання підозрюваного журналістам підтвердив особисто шеф поліції Львівщини Василь Віконський, а також завідувач першого хірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич.

Відомо, що пораненого чоловіка знайшли у лісі на Майорівці випадкові перехожі, що гуляли з собакою, вони і викликали «швидку». Поліцейські, які з собаками прочісували ліс, де раніше знайшли кинутий автомобіль нападників, прибули на місце через кілька хвилин після того, як пораненого забрала «швидка».

Чоловіка доправили у травмпункт львівської лікарні швидкої допомоги, де він намагався переконати медиків, що поранився металевим прутом, однак ті запідозрили вогнепальний характер поранення і відразу ж викликали поліцію.

За словами завідувача першого хірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги Гната Герича, чоловіка уже прооперували, його життю нічого не загрожує – поранення виявилось середньої важкості.

Поліція уже з’ясувала особу чоловіка – це Роберт З., ймовірно раніше судимий. Після того, як він відійде від наркозу, його мають намір етапувати у СІЗО.

За даними поліції, участь у нападі на вул. Академіка Павлова, брали четверо чоловіків, ще трьох наразі шукають.

Нагадаємо, завдяки камерам відеоспостереження Центру безпеки міста, автомобіль злочинців вдалося знайти через чотири години після нападу.