1 0 bdf8441db6ccf2fb991dfd3a3c4dda949d493dbb
Фото ілюстративне
Росія продовжує постачання окупаційним військам на території Донецької та Луганської областей озброєння та найманців. Про це з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міноборони полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Росія продовжує постачання окупаційним військам на території Донецької та Луганської областей озброєння, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів та іншого військового майна через неконтрольовані Україною ділянки кордону", - сказав Гуцуляк.

Зокрема, він повідомив, що з початку квітня з РФ було доставлено до 20 одиниць броньованої техніки, понад 30 вантажних автомобілів з боєприпасами та близько 5 тис. пального.

"Водночас, незважаючи на ускладнення санітарно-епідеміологічної ситуації, не припиняється ротація кадрових офіцерів на командних посадах у першого та другого АК. При цьому, продовжує зростати кількість найманців, які прибувають з РФ для проходження військової служби у складі з’єднань і частин противника", - додав речник МОУ.