1 0 p 1203002 1 slidertop2
Фото ілюстративне
В Будапешті арештували 54-річного чоловіка за те, що він погрожував влаштувати вибух у випадку, якщо поліція не зменшить кількість покупців в одному з продуктових магазинів 13-го району столиці Угорщини.

Під вечір він зателефонував на гарячу лінію 112 і повідомив, що на вулиці Беке в магазині перебуває занадто багато людей. А це є порушення режиму карантину. Чоловік погрожував, що якщо поліція не вживе відповідних заходів протягом двох днів, то візьме "коктейль Молотова" і самостійно вирішить ситуацію. Про це пише Мукачево.нет.

Потім новоявлений "робін гуд" з’явився в магазині і написав на стінах лайливі вирази. Незабаром його було затримано. Наразі чоловіка звинувачують в підготовці теракту та вандалізмі.

Під час допиту затриманий пояснив свої дії тим, що бажає всім лише добра. І таким чином протестує проти недотримання громадянами умов карантину. Слідчий центрального районного суду погодився з клопотанням Генеральної прокуратури Будапешта та заарештував чоловіка з метою виключення рецидиву.