1 0 лджавіВ одній з багатоповерхівок Києва 21 червня стався вибух. Люди припускають, що його міг спричинити витік газу. Внаслідок цього пошкоджені одразу кілька поверхів.

Вибух стався 21 червня о 10:00 у дев'ятиповерховому житловому будинку, що розташований на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5. Про це повідомили на сайті ДСНС.

Рятувальники евакуювали 21 людину та продовжують розчищати завали, шукаючи інших постраждалих. Від ДСНС залучили 46 людей та 9 одиниць техніки.

Інформацію про кількість постраждалих та жертв наразі встановлюють. За попередньою інформацією, під уламками є люди. Відео з місця події оприлюднили на фейсбук-сторінці групи "Київ Оперативный".

Очевидець подій розповів, що почув сильний вибух, а коли подивися у вікно, то побачив частково зруйнований сусідній будинок. На відео можна побачити, що вибух вильно пошкодив п'ять поверхів. Найбільше постраждали квартири, що розташовані з четвертого по сьомий поверх.

На місці вибуху в київській багатоповерхівці виявили одного загиблого. Його тіло о 10.47 рятувальники знайшли під плитою. Про це повідомляється на сайті КМДА.