1 0 сони
Фото: Національна поліція
Під час карантину в Україні збільшилася кількість шахраїв, що намагаються заволодіти грошима українців. Іноді – дуже екстравагантними способами.

Під Луцьком поліція зірвала угоду місцевого жителя з чоловіком, представившимся членом британської організації "Групи Ротшильда" і пропонував посприяти в отриманні посади в Кабміні України, а разом з цим – зарахування до закритої "групі масонів". Це чоловіки просили 200 тисяч доларів.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції, співробітники якого з'явилися під час продажу посади.

"Засновник і голова Луцької міської організації однієї з політичних партій налагодив злочинну схему вимагання коштів за нібито допомогу у призначенні на керівні посади у вищих органах державної влади України", — сказано в повідомленні.

Зловмисник розповів, що він представляє британську організацію "Група Ротшильда". За допомогою маніпуляцій він втирався в довіру до потерпілих і брав з них гроші. На такій схемі йому вдалося заробити понад 1,5 мільйона доларів.

Крім грошей – 200 тисяч доларів – у "представника Ротшильда" вилучили заяву на прийняття у "масони", і перстень "печатка Масонів".

1 0 лдег