torpedoМіське управління архітектури та урбаністики розробило проектну пропозицію багатофункціонального спортивного комплексу з облаштуванням стадіону «Торпедо» на вул. Золота, 40А.

Стадіон «Торпедо» хочуть зробити сучасною базою для тренувань з легкої атлетики, а занедбану територію стадіону реконструювати. Відтак, проектна пропозиція передбачає облаштування легкоатлетичної бази для різних видів спорту.

torpedo2Зокрема, заплоановано використання відкритих майданчиків. Так, на відкритому майданчику планується розмістити деякі легкоатлетичні дисципліни, у тому числі метання молота, ядра, а також облаштування нормальної бігової інфраструктури. У підсумку, ми отримаємо повноцінне поле для різних видів спорту. Окрім того, планується зробити різні майданчики з силовими тренажерами.

Звичайно, найбільш важливим є будівництво двоповерхової споруди з розміщенням легкоатлетичного центру, де можна буде проводити великі теоретичні начитки спортивних дисциплін. Також у комплексі мають розміщуватись душові, переодягальні, санвузли, які обслуговуватимуть весь об'єкт, його відкриту та закриту частину.

torpedo5"Варто зазначити, що на другому поверсі комплексу пропонується облаштувати кілька тренувальних залів для того, щоб об'єкт міг функціонувати цілорічно. Планується, що там можуть займатись діти різних вікових груп, а також мешканці прилеглого району. Сьогодні там збудовано багато житлових комплексів, тому інтерес до того, аби користуватись таким серйозним спортивним центром, є дуже великий. Ми розраховуємо, що він матиме як для львів'ян загалом, так і для мешканців цього району свій результат", — зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Так, за словами начальника управління спорту Антона Нікуліна, стадіон «Торпедо» не має аналогів у Львові, тому потребує відновлення.

«Для нас це надзвичайно важливий об'єкт. Він буде мати легкоатлетичну складову. Таких стадіонів у нас немає у Львові, тому нам дуже потрібно його зберегти», — зазначив посадовець.

torpedo1torpedo3torpedo49r8t90555986848904545678097590