zatrumannia130720 4Правоохоронці задокументували три факти продажу двома мешканцями району віком 27 та 37 років наркотичного засобу «метадон» та 10 липня викрили їх у селі Запитів, під час збуту чергової дози.

 Слідчі та оперативники сектору кримінальної поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції спільно з оперативниками кримінальної поліції Львівщини за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури викрали двох чоловіків, підозрюваних у збуті «метадону». Про це повідомляють у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Зловмисникам повідомили про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, - передає Varta

Молодший із зловмисників затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Невдовзі буде обрано запобіжний захід і для його спільника.

Вилучені у затриманих наркотичні засоби правоохоронці скерували на експертне дослідження, досудове розслідування триває.

zatrumannia130720 3