vakcina1На сайті Міністерства охорони здоров'я о 20.00 розпочнеться рейтингове інтернет-голосування за кандидатів до Громадської Ради при МОЗ. Голосування проводитиметься протягом 24 годин. Серед кандидатів є знані львів'яни, зокрема Директорка благодійного фонду «Крила надії» Наталя Ліпська, член Громадської організації Комітет підприємців Львівщини Ліля Бойко, Юрій Наконечний (Міжнародний благодійний фонд Фонд Карітас Україна)

"Будь-який громадянин (особа), який проживає на території України, може взяти участь у рейтинговому інтернет-голосуванні. Під час участі в рейтинговому інтернет-голосуванні особа може проголосувати за одного або декількох кандидатів але не більше ніж визначений кількісний склад Громадської ради. Особа має право проголосувати лише один раз.

Обраними до складу Громадської ради за результатами рейтингового інтернет-голосування вважаються кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів.

З метою запобігання повторного голосування, бажаючим прийняти участь в рейтинговому інтернет-голосуванні буде запропоновано пройти ряд перевірок, підтвердити адресу своєї електронної пошти та номер мобільного телефону.

На проходження перевірок і обрання кандидатів відводиться 15 хв. Якщо за відведений час проголосувати не вдалось, спробу можна повторити після паузи в 5 хв.

Важливою частиною голосування є забезпечення відкритості голосування і прозорості підрахунку голосів. Для цього протокол голосування доступний протягом всього часу голосування. Кожен, хто проголосував, може знайти в ньому запис про власний вибір. Повний (розкодований) протокол з частково знеособленними данними буде опубліковано на цій сторінці одразу після завершення голосування", - йдеться у поясненні на сайті МОЗ.