1 0 л2
На Фото Леся Кічура
Львівська письменниця та казкарка, цьогорічна лауреатка премії ім. Наталі Забіли та новоспечена "втретє мама" Леся Кічура уже найближчими тижнями презентуватиме для своїх читачів нову збірку казок. Книга "Дивовижні пригоди" міститиме дев’ять чарівних казок, які здатні створити справжнє диво-перетворення з тими, хто вирішить мандрувати сторінками цієї збірки.

"Є книги, творені мріями, думками та бажаннями, я ж наразі готую збірку, створену двома серцями. Так-так, усе правильно – двома серцями: моїм великим материнським та маленьким синовим, бо ж своє третє дитя саме в цей час носила під серцем. Тож казки у цій збірці дуже особливі, адже написані під час "чарівних дев’яти місяців".

Відтак зрозуміло, що однією з перших є "Казка про два мамині серця". Сподіваюся, ця дитячо-філософська оповідка припаде до вподоби дорослим та маленьким читачам, як свого часу наша казкопригода "Як Бог немовлят роздавав" із дебютної збірки "Добрих маминих казок".

1 0 л5

Є тут і чарівна "Казка про першого янгола", бо всі ми знаємо, що кожен із нас має свого небесного охоронця, проте звідки взявся перший янгол – досі було невідомо. Для кожної маленької читачки цікавою стане історія про "Принцесу-невидимку", оскільки всі дівчата обожнюють казки про принців та принцес, а хлопчакам точно сподобається історія про "Старенький львівський трамвай" – казка із львівським духом та чудовим повчальним сюжетом. Не відкриватиму усіх секретів, але переконана, що дорослий та маленький читач знайде собі казкопригоду до вподоби", – зізнається письменниця

Як і щороку презентацію планують на початку вересня. Зважаючи на карантин, будуть і деякі зміни, проте всі охочі зможуть замовити книги уже в останні дні серпня, написавши Лесі Кічурі у приватні повідомлення фейсбуку.

"Дуже радію, що список попередніх замовлень уже існує і в ньому декілька десятків прізвищ. Навіть наші постійні читачі із Мадриду замовили собі 20 книг до початку навчального року. Тож перша закордонна посилка полетить до Іспанії", – каже казкарка.

1 0 л1

1 0 л3

1 0 л4

1 0 л6