IMG 9421У Львові розвивають дистанційні сервіси комунікації з владою. Тож мешканці можуть замовити потрібну їм адміністративну послугу без візиту до ЦНАП — для цього потрібен лише доступ до інтернету.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

«На період карантину Центри надання адміністративних послуг Львова не припиняли надавати послуги мешканцям, однак змінили форму їх надання — охочі могли отримати послуги дистанційно — тобто без візиту до установи. З 15 червня ЦНАП розпочав 2-й етап виходу з карантину, тому було відновлено прийом на всі види адміністративних послуг, але лише за попереднім записом. Тому можливість замовити послугу онлайн — завжди актуальна», — пояснили в департаменті адміністративних послуг ЛМР.

Так, охочі можуть замовити потрібну їм послугу дистанційно. Перелік послуг тут: https://city-adm.lviv.ua/services/elektronni-posluhy

Нагадаємо, у Центрах надання адміністративних послуг Львова прийом здійснюється лише за попереднім записом. Записатись можна за посиланням: https://city-adm.lviv.ua/services/preregistration або за телефоном: 0322975795.