jjjТорговий центр Forum Lviv, що розташований на вул. Під Дубом у Львові, добудують новим приміщенням. У ньому відкриють там нові зали кінотеатру «Планета кіно».

Таке рішення погодив виконавчий комітет Львівської міської ради під час засідання виконкому 13 листопада, пише ЗахідНет.

Як повідомили представники компанії «Мульти Весте Україна», що є власником торгового центру Forum Lviv, йдеться про реалізацію другої черги будівництва ТРЦ. Зокрема, планується будівництво нового приміщення зі сторони вул. Джерельної загальною площею 5 тис. м². Висота приміщення не перевищуватиме 29 метрів.

У новому приміщення ТРЦ планують облаштувати два нові зали кінотеатру «Планета кіно». Зараз у ТРЦ Forum Lviv працює кінотеатр мережі «Планета кіно» з п’ятьма залами. У проекті будівництва також вказано, що у нових приміщеннях ТРЦ передбачені торгові площі та відпочинкова зона.

jfymg

У рішенні виконкому також вирішили прописати зобов’язання забудовника долучитись до розвитку транспортної інфраструктури довкола Forum Lviv.

Нагадаємо, ТРЦ Forum Lviv на вул. Під Дубом,7а відкрили у 2015 році. Триповерховий торговий центр займає площу 70 тис. м².xfgn

Нещодавно «Планета кіно» заявила про можливе закриття кінотеатрів через введення карантину вихідного дня.