lvivgrafiti 5fbb74d733b00У Львові співробітники Служби судової охорони затримали дівчину, яка може бути причетна до розповсюдження наркотиків. Інцидент трапився у п'ятницю, 20 листопада, пише 032.ua

Як розповів прессекретар Служби судової охорони Денис Харчук, їхні співробітники охороняли Личаківський райсуд Львова, що на вулиці Богдана Лепкого, 16. Близько 23 години через камери відеоспостереження побачили молоду дівчину, яка наносила графіті на фасад будинку. Напис "рекламувував" сайт, де можна купити наркотичні речовини.

За даними правоохоронців, наркоторговці активно рекламують свої сайти й соцмережі на фасадах будинків, щоб збувати небезпечні наркотичні речовини. А так звані "закладки" уночі розкладають на території мікрорайонів Львова, де їх потім знаходять "покупці". Поліція та громадські активісти влаштовують "рейди" на такі місця та зафарбовують відповідні графіті.

Дівчину, яку підозрюють у розповсюдженні наркотиків затримали. На місце викликали поліцію, яка забрала підозрювану у Галицький відділ для встановлення обставин події та причетності дівчини до інших злочинів.