4QDu9A7PDSEcHEFjELK3LaTk8SGNicCyieHb1gRNВчора вдень схвильовані мешканці з будинку на вулиці Кульпарківській викликали патрульних, бо їх сусідка вже два дні не виходить з квартири. З їх слів, вона не відгукується через двері та не відчиняє їх.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.
Екіпаж в складі командира роти Ігоря Вдовича та його напарника Максима Маньковського негайно приїхали на місце події. 127238469 2509210716047352 3941433560694021256 o
Спроби патрульних достукатися були марними. Поліцейські прислухалися і почули слабкий стогін. Вони одразу викликали швидку допомогу та загін ДСНС.
Патрульні встановили родичів 78-річної жінки. Одні виявилися за кордоном, а інші у Львові. В базі даних поліцейські з'ясували їхнє місце проживання і скерували туди екіпаж. На жаль, двері ніхто не відчинив.
Тим часом, на місце прибули рятувальники та медики. З-за допомогою спеціального інструменту двері відчинили. Поліцейські зайшовши усередину побачили жінку похилого віку на підлозі.
Усі свідчило про те, що вона там лежала не перший день. Вона була у безпорадному стані, не могла рухатися. Мова її була не чіткою і вона кричала. Жінку негайно шпиталізували.
Патрульні зв'язалися з родичами за кордоном і ті вже повідомили доньці, яка живе у Львові. Жінка одразу приїхала до лікарні.