q1129541115 289031545878934 1174218679110271493 nЦя послуга діятиме уже від сьогодні. Відтепер кожен львів’янин зможе відслідкувати у режимі реального часу рух трамваїв та тролейбусів, а також знати оперативну інформацію про ремонтні роботи чи будь-які зміни руху.

Так, в ЛКП «Львівелектротранс» запрацював новий транспортний портал, який дозволяє миттєво відстежити у режимі онлайн електротранспорт, переглянути графіки руху трамваїв і тролейбусів, підписатися на актуальну, оперативну інформацію та навіть знайти роботу, чи здобути нову професію. Про це повідомила для Форпост представниця прес-служби підприємства Ольга Мельник.

Директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо відзначив, що над цим порталом працювали спільно з розробниками та усім підприємством.

«Кожен із наших працівників вносив свої пропозиції та ідеї, на основі багаторічного досвіду, знань та вмінь. Вважаю, що лише у командній роботі можна щось створити нове, і ми цього досягнули», – зазначив Андрій Свищо.

Про технічні особливості роботи над створенням сайту розповів начальник відділу комп'ютерного забезпечення, впровадження та експлуатації новітніх технологій ЛКП «Львівелектротранс» Павло Маковецький.

«Хоча розробка порталу let.org.ua тривала з середини 2020 року, нам вдалось значно більше зробити, ніж просто офіційний сайт установи. А своєрідний «порадник» пасажирам електротранспорту. Тут є і підписка на новини, можливість замовлення онлайн послуги «Перевезення на замовлення» – від сучасного трамваю до сторічного трамваю Sanok SW1, також ознайомитися з локаціями продажу квитків та різними безконтактними видами оплати онлайн: на сайті, QR-кодом і Приват 24, через SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet тощо», – повідомив Павло Маковецький.