Facebook 211 та 12 грудня о 18:00 на Камерній сцені Національного академічного театру ім. Марії Заньковецької у Львові відбудеться прем'єра вистави "Гра" за п'єсою сербської драматургині Біляни Срблянович. 

«Репертуар на грудень 2020»

57x84 5 30 ГРУДЕНЬ К друк«Гра» за п’єсою Біляни Срблянович «Сімейні історії»
11, 12 листопада 18.00 – Квитки у продажі
Камерна сцена
Чорна комедія

Режисер-постановник — Олеся Галканова-Лань
Художник - постановник — Наталя Тарасенко
Художник з костюмів — Олексій Лань
Художник зі світла — Тарас Москалик
Хормейстер — Оксана Явдошин
Помічники режисера — Тетяна Когут, Костянтин Шелест

Дійові особи та виконавці:

Мілена — Інна Калинюк, заслужена артистка України Наталія Поліщук-Московець
Софія — Юлія Михайлюк-Коржук
Андрія — Марта Кулай
Надія —народна артистка України Альбіна Сотнікова

Сюжет розповідає про стосунки чотирьох дітей, що проявляються у їх грі, яка своєю чергою перегукується з їхнім життям. Через форму дитячої гри режисерка руйнує тишу навколо незручних тем, проговорюючи проблеми сучасного виховання.
Ми навіть не задумуємося, що діти – це зображення нас самих в минулому. Ще менше нам спадає на думку, що їхня поведінка – це копія всього того, що ми робимо кожного дня. Так і у виставі «Гра» показано, як діти, вирішивши погратися, показують всі наші недоліки. З дитячою безпосередністю персонажі відтворюють все, що бачать навколо. Вони грають нас. Це ми, дорослі – жорстокі, жадібні, байдужі, боягузливі люди. Таким ми зробили цей світ. В кожній сцені суцільне здивування, іноді шок, місцями огида і нескінченний смуток від усвідомлення того, що діти можуть і вміють повторювати тільки те, що підносимо їм ми, дорослі.

57x84 5 30 ГРУДЕНЬ В друк