7 5Нашим військовим в окопах стане трішечки тепліше. Учні львівської середньої школи №3 зібрали дарунки для воїнів операції Об’єднаних сил. Теплі шкарпетки, балаклави, бафи, шапки. Кожен подарунок дбайливо прикрашений дітьми. А головне — у кожному є сюрприз: листівка, адресована воїну, з теплими побажаннями та словами вдячності за службу й захист.

Про це повідомили на сторінці Арміяinform.

Модераторами збору теплих речей були старшокласники школи. Майбутні випускники зазначають, що волонтерство необхідна у наш час справа. Учні постійно беруть участь у різноманітних проєктах, покликаних допомогти комусь у добрій справі.

"Ми навчаємо наших учнів бути громадянами своєї країни, людьми, які розуміють: допомога й підтримка — це і є любов до ближнього. Тим більше, що ми збираємо подарунки для наших воїнів як знак вдячності й поваги до них, — говорить заступник директора СШ № 3 Марія Степанова. — Зібрані нами теплі дарунки їдуть на Схід разом з волонтерами й артистами творчих колективів львівського Будинку офіцерів, які вітатимуть звитяжців зі святом Миколая. Це традиція львів’ян, якій уже шість років. Ми постійно долучаємося до волонтерської ініціативи зробити свята хлопцям і дівчатам на фронті трішки теплішими".1 19

Начальник 58-го Будинку офіцерів полковник Віталій Провозін, який шостий рік поспіль в образі Святого Миколая вітатиме захисників у шанцях, зазначив, що подарунки юних волонтерів обов’язково надійдуть до адресатів.

"Святий Миколай, щоправда, ще сам не знає, куди потрапить насамперед. Але у проміжку між Маріуполем і Сєвєродонецьком обов’язково завітає до військових і передасть їм ваші дарунки. Дякую юним волонтерам, що «озброїли» Святого Миколая подарунками", — жартома зазначає керівник військового осередку культури.

Окрім волонтерської ініціативи зі збирання подарунків захисникам на фронт, школярі відзняли й змонтували відео для солдатів: