ba6b7026 62c4 41fb bd4c 8d4e95bdcaadСьогодні ввечері, 15 грудня, на перехресті вулиць Любінська-Виговського трапилась ДТП за участі кількох легкових автомобілів, зокрема таксі "Bolt". Про це повідомили у телеграм-каналі "Варта 1".

Під час оформлення аварії поліцією на перехресті стаась ще одна автопригода. Вантажівка, яка намагалась обїхати перешкоду зіткнулась із легковиком.

"Любінська-Виговського, поліція присутня. В правій смузі якраз сталось ще одне ДТП за участю вантажного авто і легкового. Щодо вантажного і легкового авто, то легкове повертало праворуч, вантажний пробував об'їхати ДТП на перехресті справа", - розповідають свідки.

У пресслужбі патрульної поліції Львівщини також підтвердили факт ДТП, зазначивши, що ніхто не постраждав, та оприлюднили відео інциденту.

За інформацію правоохоронців, за 11 місяців 2020 року на території Львівської області через порушення правил проїзду перехресть трапилося 529 ДТП. З них — 83 аварії з потерпілими, в яких загинуло 5 осіб,  травмовано — 135  людей.