854787548На Львівщині волонтерам БФ «Крила надії» вдалось допомогти самотній старенькій жінці із карпатського села, що тяжко захворіла. Про це повідомила директорка благодійного фонду Наталія Ліпська.

"Є в Карпатах, в Турківському районі селище Либохора і є в тому селищі одна бабуся, яка мала необачність захворіти зимою, а ще й захворіти так, що їй потрібен кисень. Бабуся не цікава нікому, ні сімейному лікарю, ні депутатам, ні сільраді, от нікому взагалі.

Але є Леся Литвинова, якій не байдуже і яка передала для неї кисневий концентратор і ще один апарат, який допоможе бабусі дихати і дайбоже дочекатися весни і вийти з хати на сонечко. Ось тільки кисень був у Львові, бабуся в Карпатах і до кого лишень останні два тижні я не зверталася, то ніхто в ті Либохори доїхати не міг.

Бо знати, що в Карпатах помирає самотня бабуся і слухати, як вона задихається, я більше не можу. І сама ріанути не можу, бо щодня видаю концентратори тут у Львові.

Дякуємо прекрасній Тетяні, яка допоможе нам допомогти бабусі Наді", - написала Наталія.Ліпська на своїй сторінці у Фейсбуку.