terl000202222222Дружину львівського священника Катерину Терлецьку від'єднали від апарату ШВЛ. Тепер вона дихає з допомогою кисневої маски. Надалі чекає тривалий час одужання, але в родині сподіваються: все найгірше уже позаду.

Про це отець Петро Терлецький повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, - передає "Твоє місто".

«Повертаючись із відвідин у реанімації дорогого Ігоря Скочиляса, бачу пропущений дзвінок від лікуючої лікарки Катрусі. Негайно відзвонюю і чую тихе: "То я! Так, вже можу говорити". Катрусі забрали трахеостому, відключили від ШВЛ-а, дихає на масці апарата Боброва, тримаючи добру сатурацію!

Неймовірний світлий дар після пережитої кризи тотального запалення легень ковідом. До одужання ще йти і боротись, але кращого подарунка на свято Миколая годі чекати», – поділився радісною новиною священник.

Новонароджена донечка Даринка перебуває далі на ізоляції, останній тест у неї виявився Covid-позитивним, але дівчинка вже почала сама дихати.

Читайте також: «Я витримаю все». Дружина львівського священника вийшла із критичного стану

Нагадаємо, 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірус захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова, тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Через критичний стан жінці провели кесаревий розтин. Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. Медики почали боротися за життя матері та немовляти. Вийшовши із критичного стану, Катерина передала чоловікові записку «Я вас люблю і витримаю все».