Голові Брюховицької селищної ради Володимиру Доманському спалили два авто сьогодні вночі. Про це повідомила громадська активістка Брюхович у спільноті Брюховицька політика Юлія Лацик.

"В Брюховичах "перейти комусь дорогу" - небезпечно. Загалом, в Брюховичах, все що пов'язано з самоврядуванням - небезпечно. Правоохоронна система - спить, кримінал - в розгулі", - пише Юлія Лацик.

Нагадаємо, що у 2014 році активістці з селища Брюховичі Юлії Лацик також спалили авто.«Скажіть, будь ласка, доблесні правоохоронні органи: чому людям за їх громадську діяльність палять авто? Чому ви дозволяєте бандитам і шушарі, що при владі у Брюховичах, Львові, різного роду блатним забудовникам з «кришами», так вільно себе поводити? Маєте з того долю? Брюховичі нищать і роздирають – незаконно забудовують ліси, засипають озера, деребанять землю, будують високоповерхівки… а тим хто проти цього – палять машини і намагаються заткнути рота...?», – писала тоді Юлія Лацик.

Разом з тим селищний голова Брюховичів Володимир Доманський, вважає, що підпал авто біля його будинку пов’язаний з його політичною діяльністю. Про це він заявив в коментарі кореспонденту Leopolis.news.

«За ці півтора року на посаді в мене ні з ким не було конфліктів, ситуація загалом була добра: тривала реконструкція школи, реконструкція будинку «Просвіти», ремонтувались дороги, хідники, водогін, каналізація. Чому це сталось? Я думаю, що це така політична заздрість, пов’язана з моєю діяльністю на посаді сільського голови», – розповів в коментарі Володимир Доманський.

Однак, за словами голови, спалені автомобілі офіційно не належать ні йому, ні його родині, а були взяті у користування в друзів. Доманський заявив, що вже написав заяву у поліцію.

«Така ситуація просто не влізає в голову. Звичайно, що як і в кожному селі чи місті, виникають конфлікти, але таке перебуває за межами здорового глузду», – додав він.

Зазначимо, що в декларації селищного голови за 2016 рік, вказана відсутність будь-яких транспортних засобів у особистій власності чи його родини.