wefBmdqZxqwУ Львові у школі №84, що на Сихові, вчителька, у якої підтвердили інфікування коронавірусом, проводила уроки. Про це повідомив один із юатьків учнів Edward Krokhmalyuk під дописом у коментарях на офіційній Фейсбук-сторінці Львівської міської ради.

“Шановна міська рада, управління освіти з очільницею Зоряною Довганик, довожу до вашого відома, завдяки вашому “сміливому” рішенню в школі під номером 84 хворіє вчитель випускних класів. Який на уроці всім учням повідомив, що в неї позитивний результат на ковід.

Отже, ваше рішення призвело до того, що учні старших класів були під прямим ризиком заразитись небезпечною інфекцією. Відповідно я маю повне моральне і юридичне право звернутись до служби правопорядку, що до захисту життя і здоров’я своєї дитини. Наступний крок це звернення до суду. Ви взяли на себе непомірну владу яка вам не надана Богом. За хворобу і не дай Боже трагічніше рішення долі будете відповідати особисто – Ви! Очікуйте колективних звернень. Готуйте гаманець і власну совість”, – йдеться у повідомленні.