fhhjjhjhjjjВчора, 14 березня, на 1+1 вийшов новий випуск проекту «Голос країни-11». Цього разу у вокальних боях виступила пара учасників з команди Дорофєєвої: подруга дитинства Наді Дорофєєвої Катерина Суботова та лірник і скульптор зі Львова Гордій Старух.

Вони виконали лісню Radiohead - «Сгеер». Особливістю виконання стало те, що композиція прозвучала у супроводі ліри, яку Гордій виготовив сам. Крім того, один із куплетів пісні лунав українською.

"Я навіть не думала, що для мене початок батлу буде настільки драматичним. Я хочу, по-перше, подякувати Гордію. Він сам зробив це аранжування, він сам зробив цей інструмент. Поєднання з українською народною піснею - це думка Гордія. Катю, ти моя подруга, ти неймовірно виросла, ти зробила величезний стрибок. Зараз тебе побачать мільйони глядачів. І я думаю, що твоя мрія стала реальністю!" - зазначила тренерка Гордія та Катерини Надя Дорофєєва.

Обрати когось одного Надя Дорофєєва так і не змогла. Вона навіть запропонувала зробити з Каті та Гордія дует, але львів'янин був проти. У результаті Надя обрала його, а Катерину у свою команду запросила Тіна Кароль.