44555656Спортивний директор Миная Михайло Кополовець повісив бутси на цвях. Він планує зосередитись на інших справах клубу.

37-річний футболіст вирішив завершити кар'єру футболіста, повідомив Богдан Тимовчак в ефірі ТК Футбол, пише 24 канал.

За словами журналіста, таке рішення Кополовець ухвалив після відходу Василя Кобіна з посади головного тренера Миная. Михайло впевнений, що закарпатцям варто набирати залікові бали для збереження прописки в еліті, а тому він зосередиться на роботі спортивним директором.

У поточному сезоні Михайло Кополовець був у заявці Миная на Прем'єр-лігу, але відіграв лише 19 хвилин у програному поєдинку проти Динамо (0:3).

За свою кар'єру одіозний футболіст встиг пограти у Закарпатті, Говерлі, Карпатах, Белшині, Айнхайті та Минаї. Найбільше матчів у нього за львівський колектив – 160.

Нагадаємо, Михайло Кополовець у 2012 році прокоментував фінал кубку зі словами: "Таке чувство, що Бог десь наказує нас за щось. І мені кажеться, я знаю за що, но я не можу вам сказати. Ми в церкву ходимо перед каждою ігрою! Перед каждою, перед каждою ігрою ходим в церкву! Перед каждою ігрою ходим в церкву! Кому вже молитися, кому молитися? Перед каждою ігрою наша команда ходить в церкву. Перед каждою"