172085252 2793125974232688 3905643295847647758 nВчора, 11 квітня, померла Марії Володимирівна Слоцяк – заступниця директора з навчальної роботи Львівського поліграфічного коледжу УАД.

Про це повідомила Рада директорів закладів фахової передвищої освіти Львівської області у Фейсбуці:

"Рада директорів закладів фахової передвищої освіти Львівської області сумує та висловлює глибоке співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої та непоправної втрати, передчасної смерті Марії Володимирівни Слоцяк – заступника директора з навчальної роботи Львівського поліграфічного коледжу УАД.
Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч не лише з рідними людьми та колективом коледжу, але й освітянами Львівщини.
Сьогодні, у цей важкий для вас час, ми разом з вами низько схиляємо голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе.
Світлий, добрий спомин про Марію Володимирівну та її внесок в розвиток Львівського поліграфічного коледжу УАД завжди житиме в серцях рідних, колег, освітян, усіх, хто її знав, любив та поважав.
Вічна пам’ять!".