sportsmen z lvivshhyny otrymav vazhki travmy pid chas trenuvan u 780x470У вівторок, 27 квітня, команда 7R Stolaro Stal Rzeszów виконала пробні поїздки на трасі Грудзендз. Під час занять сталася аварія, в якій Андрій Карпов з Львівщини отримав значні пошкодження. Про це пише SportoweFakty.

Аварія українця сталася на виїзді з повороту. Після транспортування до лікарні його поклали на операційний стіл. У Андрія Карпова дев’ять зламаних ребер та розрив легені. Після аварії він був у свідомості.

Його стан характеризують як важкий, травми безпосередньо загрожували його життю.NzkxNTYuYRsKGjhndg5sDklCbD0wV2JYHlp0dnZEfEpbAHhjbFo9HEYZKjkwGycJHwovNzMUYA0bGyo6dwUiVRgMISY4EitIRB4rNS0APB8PJyEmMBInFAoUYWE QntCXB4rN2tMe0NTJ3ptaUJ3S15OYD4pEmwH

“На щастя, після успішної операції він залишається у фармакологічній комі. Стан Андрія важкий. Він перебуває у реанімації, кровотеча зупинена”, – повідомляє 7R Stolaro Stal Rzeszów.

Андрій Карпов приєднався до 7R Stolaro Stali Rzeszów під час осіннього трансферного вікна.

У 2-ій лізі спідвею 2020 Андрій Карпов фіксував в середньому 2340 очок за гонку. Жителі Жешува бачать у ньому лідера команди.

Андрій Карпов, 1987 р.н., червоноградець.