120772274 668318570533680 6017960197403289924 n 696x503Заява заступника керівника ОПУ збурила львівський політикум, який вже поспішно відправляє Максима у відставку. Насправді ні - теперішній очільник ЛОДА залишиться при своїй посаді. 

І цьому є кілька причин.

"Основні - він діючий депутат обласної ради від провладної партії, голова обласного партійного осередку, частина посад в структурі ЛОДА закрита товаришами з бізнесу, працівниками його батька і т.д. і т.п.. Занадто багато кінців зав’язано на ньому, а альтернативи попросту нема. Не забувайте, що він був лише третім (не за списком, а за пріоритетом) кандидатом на посаду голови ОДА - після Мальського, Шмигаля.

Також, Максим (читай його батько Зиновій) готовий вкласти гроші в майбутні кампанії - президентську та парламентську, за умови, що він очолить список від Слуг Народу на Львівщині. Враховуючи теперішню ситуацію, в нашій області вони максимум можуть розраховувати на дві квоти. Ніхто з тепер діючих нардепів від СН з Львівщини не мають таких фінансових ресурсів як Козицький", - так вважають у телеграм-каналі "Таємниці Ратуші".

Як зазначили "Таємниці Ратуші", з власних джерел стало відомом, що у відставку відправлять "губернаторів" у Харкові, Полтаві, Луганську і Чернігові.