11053Вчора, 14 червня, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року». Відповідно до нього організують відпочинок дітей на базі двох таборів – «Ватри» (с. Гребенів) і «Старту» (с. Коростів) у Стрийському районі, пише Твоє місто

Графік змін:

I зміна – 3 – 16 липня
II зміна – 21 липня – 3 серпня
III зміна – 8 – 21 серпня

У кожному з тих таборів повинен бути постійно присутній лікар, який має мати сертифікат про вміння надавати першу домедичну допомогу.

Скерування для відпочинку та оздоровлення на безоплатній основі видаватимуть дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Так, упродовж усього періоду у «Старті» та «Ватрі» відпочиватимуть вихованці Центру підтримки дітей при ліцеї «Просвіта» ЛМР. Управління освіти видає безкоштовні скерування категоріям дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Додамо, на утримання таборів у 2021 році з міського бюджету Львівської МТГ виділили 6,8 млн грн. Для того, щоб дитина потрапила у ці табори, батькам або іншим представникам необхідно подати заяву у довільній формі до закладу освіти, де навчається дитина.