dtp min e1566886648495У неділю, 27 червня, на Львівщині сталися дві ДТП за участі велосипедистів. Через наїзди автомобілів у селищі Брюховичі та селі Басівка підлітки, які керували велосипедами, з травмами потрапили до лікарень.

Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Відтак, близько 12:30 год. у смт Брюховичі, по вул Чебуречна, мешканець м. Львова 1989 року народження, керуючи автомобілем "БМВ", здійснив наїзд на велосипедиста, мешканку м. Львова 2006 року народження (дитина), яка отримала тілесні ушкодження та з діагнозом: струс головного мозку, множинні забійні садна голови, тулуба, та кінцівок, закритий перелом лівої ключиці, була госпіталізована в МДКЛ.


Того ж дня, близько 22:16 год. на автодорозі "Скнилів - Басівка", неподалік с. Басівка (Львівський район), мешканець м. Львова 1948 року народження, керуючи автомобілем "MERCEDES-BENZ VITO", здійснив наїзд на неповнолітнього велосипедиста, мешканця с. Басівка 2007 року народження, який отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у МДКЛ з діагнозом: струс головного мозку, рана голови, забій правого коліна.

Обставини подій встановлюються.