p 1132711 1 slidertop2Дорожньо-транспортна пригода сталась 28 червня о 3.40 у місті Сокаль. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль «Ауді», яким керував 22-річний місцевий мешканець та вантажівка «Сканія», який був запаркований на узбіччі.

Внаслідок зіткнення травмовані пасажири легковика – двоє жінок віком 22 роки та на рік старший чоловік – усі жителі Сокаля. З тілесними ушкодженнями вони були доставлені у лікарню, повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліція Львівщини закликає усіх учасників дорожнього руху ретельно дотримуватись правил безпеки, особливо у темну пору доби та у населених пунктах. Не порушуйте вимог Правил дорожнього руху, зокрема, не перевищуйте дозволеної та безпечної швидкості, акуратно маневруйте та не відволікайтесь від керування транспортним засобом. Будьте обережні.