Screenshot 1 2Сьогодні, 17 липня, у Львові відбулась грандіозна подія - близько трьох сотень байкерів зібрались у Львові, щоб відзначити першу річницю із заснування West Chapter Ukraine.

Як розповів “Ділу” Андрій Антонів, організатор події, West Chapter Ukraine – це підрозділ міжнародної структури HOG(Harley Owners Group). HOG – найбільший у світі клуб, який налічує близько 2 мільйонів членів і спонсорується безпосередньо Harley-Davidson.

West Chapter Ukraine – це один із локальних підрозділів цього велетенського клубу. В Україні їх всього є чотири: два у Києві, один в Одесі та один у Львові.

“І от з цієї нагоди ми покликали колег з інших чаптерів в Україні, в Європі – приїхали з Польщі, Словаччини, Угорщини, є з Прибалтики. Є сьогодні навіть байкери з Саудівської Аравії. Також є представник Harley-Davidson Даніель Бухольцер”, – розповідає Андрій Антонів.Screenshot 2 5Screenshot 4 6Screenshot 5 8Screenshot 7 8Screenshot 20 2 1024x667Screenshot 29 1024x628

І на кінець, учасники з’їзду не змогли втриматись від відомої вже кричалки про президента сусідньої держави, яка анексувала українські території. 

Після невеликого заїзду усі байкери збираються у Kavalier Boutique Hotel на відкриту масштабну вечірку, куди запрошують усіх бажаючих на 16.30 год.