o 1eb8psd7s4ee1qcf1r8rf3v12031k 1024x576У вівторок, 20 липня, близько 11:30 год у селі Бісковичі Самбірського району Львівщини сталась ДТП за участі 23-річного мешканця міста Мостиська, який був за кермом автомобіля ЗАЗ Vida.

За інформацією джерел ІП “Діло”, хлопець збив 28-річну дівчину, яка проживає у цьому селі та, за попередньою інформацією, переходила дорогу у невстановленому місці.

За словами місцевих мешканців, дівчина є військовою, а водій – сином мостиського священника ПЦУ Олега Лучечка, який служить у церкві Усікновення Голови Іоана Хрестителя у с. Волостків Мостиського району Львівської області. Дівчина перебуває у лікарні.

У поліції підтвердили факт ДТП із автомобілем ЗАЗ Vida.

“Водій був тверезий. Жінку було доставлено у місцеву лікарню на обстеження. Згідно попередніх висновків медиків, у неї були зафіксовані легкі тілесні ушкодження. Зараз до слідчих надійшла інформація, що її доставлено в інший медзаклад. Слідчі чекають висновку медичних експертів після чого буде вирішуватись питання правової кваліфікації”, – повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.81476390 291440115146216 6543540425309814784 n

Натомість місцевий мешканець с. Бісковичі Микола Патральський стверджує, що авто збило дівчину на узбіччі і у неї серйозні травми.

“В самому центрі села, на узбіччі дороги автомобіль “Шевроле” збив дівчину військову. Водієм авто виявився син мостиського священника. Приїхав в Самбір батько пан отець і зразу все порішав, порішав так що дівчину з травмою голови, переломом тазу навіть не хотіли госпіталізовувати, людину в якої побита, опухла голова і яка не могла самостійно ходити. За нашими наполяганнями її госпіталізували в травматологію. Військові забрали свою підопічну до Львова, у шпиталь і увага діагноз “черепно-мозкова травма, струс мозку і передом кістки тазу”. Діагноз Самбора: “легкі травми стегна і голови”. Цікаво з ким рішав пан отець?”, – заявив Микола Патральський.

У телефонному коментарі отець Олег Лучечко категорично заперечив факт того, що така ДТП відбулась та назвав це чутками.

Наразі намагаються зв’язатись із медиками та близькими потерпілої. Інформація доповнюється.