image 122221Пустомитівський районний суд Львівщини визнав винною у булінгу вчительку солонківської школи Надію Волощук, яка принижувала учнів та погрожувала семикласнику ножем. За булінг суд оштрафував її на 850 грн, також після публічного розголосу її звільнили зі школи.

Про це інформує Zaxid.net.

60-річна Надія Волощук працювала вчителькою інформатики у солонківській школі. У травні 2021 року батьки та учні 7 класу публічно розповіли про знущання вчительки над одним з учнів. Надія Волощук змусила хлопця з’їсти паперовий літачок, а також показувала ніж та погрожувала, що хлопець «буде писати кров’ю». Батьки також розповіли, що це не перший випадок приниження учнів.

Свій вчинок Надія Волощук назвала жартом, а поведінку пояснила некерованістю класу. Після цього випадку у школі працювала комісія, за результатом роботи якої Надію Волощук звільнили з роботи.

20 липня Пустомитівський райсуд Львівщини розглянув матеріали справи про булінг Надії Волощук щодо учня солонківської школи. Дослідивши матеріали справи, суддя Дмитро Кукса визнав її винною у булінгу та оштрафував на 850 грн.