157136863411430094223Вирішується питання про обрання 44-річному місцевому мешканцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує покарання - до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

10 серпня, близько 8.20, на оперативну лінію 102 зателефонував мешканець міста Новий Розділ та повідомив про смерть свого брата.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділу поліції №2 Стрийського районного управління поліції. Під час огляду помешкання правоохоронці виявили тіло 48-річного місцевого мешканця з ознакам насильницької смерті, зокрема, колото-різаною раною у ділянці грудної клітини.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до вбивства - 44-річного брата загиблого. Встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав родичу удару ножем у ділянку грудей, спричинивши тілесні ушкодження, від яких той помер на місці події.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.WhatsApp Image 2021 08 11 at 09.16.14

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють обставини події, призначені експертизи.