177624nЛьвівські лучниці вибороли бронзові нагороди Чемпіонату світу зі стрільби з лука серед юніорок у командних змаганнях. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

Чемпіонками стали 18-річні Варвара Ілляш та Жанна Наумова. Варвара тренується у Спеціалізованій школі олімпійського резерву «Веслярик». Її наставниця – Марія Гавелко. Ровесницю Варвари Жанну Наумову тренує Світлана Колядінцева.

Позавчора, 14 серпня, медаль для національної збірної здобула 16-річна вихованка львівської школи стрільби з лука Дзвенислава Черник, яка стала віцечемпіонкою серед кадетів.

В управлінні нагадують, що чемпіонат світу зі стрільби з луку триває у Вроцлаві. За медалі тут змагаються найкращі лучники з 14 країн.

Нагадаємо, що вчора, 15 серпня 38-річний Сергій Бабич здобув три медалі на Чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування в Угорщині.

Сергій Бабич приніс національній збірній три медалі. Він став бронзовим призером на середній дистанції, віцечемпіоном на спринтерській дистанції та віцечемпіоном на довгій дистанції.