C6282651 B40E 4959 BCA6 E16E21151B53Під час обстеження будинку та прилеглої території вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що про «замінування» повідомив один з мешканців, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Анонімне повідомлення про те, що в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Зеленій у Львові «закладена бомба», надійшло у поліцію сьогодні, 21 вересня, близько 5.30. 

На місці події працювали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, співробітники інших служб поліції Львівщини та патрульні поліцейські. 


Правоохоронці обстежили будинок та прилеглу територію - жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 35-річний мешканець будинку. Чоловіка, який перебував у стані алкогольного спяніння, затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.