3D2410C9 F084 410F 9C87 B86B18FD5B24Чоловік мав працювати в саду в м. Груєць. А замість того, щоб прийти до свого роботодавця, він вирішив керувати місцем із незаконними гральними автоматами. Про це повідомив Inpoland.net.

Минулого тижня співробітники прикордонної служби, поліції, пожежної служби та управління національних доходів затримали 26-річного українця. Офіцери виявили будку з незаконними ігровими автоматами на одному з фруктово-овочевих ринків. 

Прибутковий бізнес обслуговував 26-річний громадянин України, перебування якого в Польщі було незаконним. Не зважаючи на те, що дозвіл на проживання іноземця давав йому право працювати в саду в м. Груєць Мазовецького воєводства, іноземець ніколи не звертався до свого потенційного роботодавця і навіть не намагався з ним зв’язатися.

Прикордонники затримали 26-річного хлопця. Іноземця звинуватили в обмані при перетині державного кордону. Громадянин України визнав свою провину у передбачуваних діях та погодився на покарання, погоджене з прокурором: 6-місячне ув’язнення з відстрочкою на 2 роки, штраф у розмірі 1000 злотих та публічне розголошення цієї справи.