384255DF 2A5C 4A44 B86B E2A0A5C9D262У відділеннях державного підприємства «Укрпошта» на Львівщині відкрили центри вакцинації пенсіонерів. Це стало можливим завдяки співпраці департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА та «Укрпошти». Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.


«Сьогодні у тестовому режимі центри запрацювали у відділеннях «Укрпошти» у Львові (на Головному поштамті), Жовкві, Яворові, Новому Роздолі та Сокалі, аби вакцинувати пенсіонерів в період видачі пенсій. Ми подбали про те, щоб щеплення можна було зробити у зручний час та з дотриманням карантинних обмежень. Зараз для тих, хто ще не вакцинований, створюємо максимально зручні умови для отримання щеплення», - розповів директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА 
Орест Чемерис.2178BE3F 21B6 4BF5 80CB 789789BFF9DD

Про можливість вакцинуватися в таких центрах пенсіонерів повідомлятимуть їх сімейні лікарі.  Проте отримати щеплення у центрах можуть усі охочі.

Графік роботи ЦВН для пенсіонерів  та види вакцин, які використовують у кожному з них, проінформують згодом, - зазначили у департаменті охорони здоров'я ЛОДА.